Marjolijn van den Assem

Tekeningen en Schilderijen

just waiting…

Marjolijn Uncategorized

…just waiting for the: Aanbieding!/July-offer! Right here, at midnight…

1 comment

Hallo Marjolijn,

Ik ben een fan van je werk en zou graag een tekening / aanbieding van je willen kopen. Ik woon in Frankrijk met manlief en ben zelf ook schilder/grafica. Kan ik nu al een seintje doorsturen voor je komende July-offer ? Of ben ik een uur te vroeg. Dan zal ik de komende maand Augustus weer een poging doen en proberen een van je inkt-tekeningen te bemachtigen.

Dank voor je reaktie,

Mieke van Ingen
Mejannes-le-Clap
Zuid-Frankrijk

Posted by Mieke van Ingen, on June 30th, 2011, às 11:07 pm. #.

Leave a comment!MessageMarjolijn van den Assem © 2007 - 2013.

Simple Grey theme developed by Rodrigo P. Ghedin.

WordPressFAMFAMFAM
Clicky Web Analytics