RAW Art Fair 2014

RAW ART FAIR 2014

5-9 february 2014
Cruise Terminal Rotterdam

BURO ROTTERDAM – stand 19-  presenteert:

Lisa Couwenbergh
Hans Houwing
Onno Poiesz
Olaf Mooij
Marjolijn van den Assem

“Van 5 t/m 9 februari 2014 gaat RAW ART FAIR haar derde editie beleven. Deze keer gelokaliseerd in de ruime Rotterdamse Cruise Terminal, met uitzicht over de stad vanaf de zuidoever van de Maas. Beide etages van de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerikalijn zullen bruisen van kunst, design, muziek, video, art-talks en performances. Tijdens de Rotterdam Art Week is RAW is de enige Art Fair met een unieke festival flair. Zoals bezoekers van eerdere edities gewend zijn is RAW ART Fair ook dit jaar: onafhankelijk, aangenaam rauw en goede kunst zonder franje.”

zie: RAW Art Fair 2013
zie: @RAW Art Fair 2013
zie: RAW (terugblik)
zie: Art Rotterdam 2014

3 thoughts on “RAW Art Fair 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *