8 thoughts on “sgelare (The process of thawing)”

  1. Na (een deel van) je interview door Boris ook verder wat rondgekeken op je website of is dat je blog? deed me weer denken aan ons bezoek van 29/9 toen je druk bezig was om vallend water/watervallen te tekenen.
    In onze vakantie overal gekeken naar watervallen, maar weinig gezien om je te sturen. Tot we in Nice in het museum Art Modern et Contemporain een tentoonstelling van Richard Long zagen. Hij had daar de zwarte muren van een paar zalen met witte klei modder bewerkt en dat gaf een waterval effect. Vergeten dat we een krantje voor je meenamen met foto’s. Ik zal het je morgen sturen.
    En als ik het interview af heb gezien kom ik er op terug; nu volsta ik met de opmerking hoe volledig je je zelf bent en het interview overkomt of het bij je thuis aan de eetkamertafel is opgenomen. Knap en goed.
    Groeten,
    Wim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *