Redt TRICOT!

SLA UW SLAG!!!
EN STEUN TRICOT!!!
UITZONDERLIJKE KOOPJES!!!
NU: KUNST BINNEN BEREIK VAN IEDER HUISHOUDEN!!!

Schermafbeelding 2012-04-02 om 11.34.51

VERKOOPTENTOONSTELLING “veel voor weinig”
TEN BATE VAN TRICOT WINTERSWIJK!
van 14 t/m 30 april 2012

KOM KIJKEN EN KOPEN, HET IS EROP OF ERONDER voor TRICOT!
PRIJZEN VAN DE KUNSTWERKEN: van €50,- t/m € 500,-
(opbrengst komt bijna geheel ten goede aan TRICOT)
Officiële opening zaterdag 14 april vanaf 13 uur.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:

Allie van Altena, Cees Andriessen, Marjolijn van den Assem, Grietje Bouman, Paul Damsté, Paul van der Donk, Otto Egberts, Robbert de Goede, Gerri Grijsen, Henrike Grijsen, Nan Groot Antink, Birgit Hannebrook, Barend van Hoek, Sipke Huismans, Robert Jansen, Wim Jonkman, Kristie Legters, Patrick Mangnus, Louis Nijhuis, Marion van Noord, Frank Oude Weernink, Vanessa Jane Phaff, Thomas Piek, Louise te Poele, Jan van der Pol, Alexander Schabracq, John van ’t Slot, Hans Steffelaar, Eva Verhoeven, Freek de Vries en vele anderen.

Tricot Winterswijk
Tricot 11
Winterswijk
tel:0543-532616/ e-mail: info@tricotwinterswijk.com
Open: woe. t/m zo. van 12.00 – 17.00 uur

Expositieruimte de Tricot toont sinds mei 2008 hedendaagse kunst  in de oostelijke Achterhoek.
Het programma is tot nu toe veelzijdig en afwisselend geweest. Landelijk bekende kunstenaars, jonge talenten en prijswinnaars, ook Winterswijkse – en in toenemende mate Duitse kunstenaars vonden hier een plek. Het aantal activiteiten is sterk uitgebreid, er zijn programma’s voor en met scholen ontwikkeld.
De reacties van het publiek zijn enthousiast.

Eigenlijk ontbreekt er maar één ding aan ons geluk en dat is geld. De Tricot bestaat nu bijna vier jaar praktisch zonder exploitatiesubsidie. In de eerste jaren steunde de gemeente Winterswijk ons met een bijdrage voor educatieve activiteiten. Nu hebben we helemaal geen vaste subsidie meer en dat brengt het voortbestaan in gevaar. En ja er wordt gewerkt aan lange-termijnplannen die dit probleem moeten oplossen. Ook is de werving van vrienden en donateurs opgevoerd en dat heeft resultaat.
Maar dat is nog niet genoeg…

Voor de korte termijn is nu een Verkooptentoonstelling georganiseerd waarvan de opbrengst hoofdzakelijk ten goede komt aan de Tricot.

Voor deze expositie hebben kunstenaars die in de afgelopen jaren zelf hebben geëxposeerd in de Tricot, werk beschikbaar gesteld dat verkocht mag worden voor bedragen tussen €50,- en €500,-.
Ook enkele verzamelaars en de stichting Wim Izaks hebben werk uit eigen bezit beschikbaar gesteld. Daarmee komt kunst van landelijk en regionaal bekende kunstenaars binnen het bereik van alle huishoudens. Schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en kleine sculpturen, de variatie is groot.

Ofiiciële opening zaterdag 14 april vanaf 13 uur.
ZEG HET VOORT!
KOM KOOPJESJAGEN!
OP = OP!
zie: Tricot Winterswijk
***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *