Arte Concordia(1)

ArteConcordia2015-1

ARTE CONCORDIA

12 september t/m 11 oktober 2015

Beelden en Vlaggen
Avenue Concordia Rotterdam
De onthulling vindt plaats op 12 september om 16:00 uur.

“Ik heb het enorme genoegen dit jaar curator te zijn van Arte Concordia. De beeldententoonstelling is dit keer over de volle lengte van de Avenue Concordia in Rotterdam. Daardoor is er ruimte voor veertien beelden.
Van: Boris Van Berkum, Rob Birza, Stefan Gross, Jacob, Robin Kolleman, Albert Kramer, Wilco Kwerreveld, Olaf Mooij, Onno Poiesz, Frank Sciarone, Belinda Tijssen, Zeger Reijers, Koen de Vries en Ben Zegers.

Daarnaast komen er aan 45 vlaggenmasten aan de gevels van de laan, met evenzovele vlaggen, ontworpen door: Karin Arink, Marjolijn van den Assem, Geert Baas, Boris Van Berkum, Rob Birza, Jean-marie Bytebier (B), Lisa Couwenbergh, Anuli Croon, Thea van Doorn, Hadassah Emmerich (B), Lizan Freijsen, Bert Frings, EricJan Van de Geer, Tobias Gerber (D), Christie Van Der Haak, Milou van Ham, Atelier Herenplaats (Ben Augustus, Hein Dingemans, Anuja Hoogstad, John Kegreisz, Wendell Jesse Kerwhen, Edward Teeuw, Maarten Wendrich), Bernadet ten Hove, Jacob Gd, Maarten Janssen, Nour-Eddine Jarram, Ditty Ketting, Ton van Kints, Peter Koole, Ton Kraayeveld, Line Kramer, Gabriëlle van der Laak, Ton Mars, Marc Mulders, Mai van Oers, Serge Onnen, Jan Van de Pavert, Sef Peeters, Jochem Rotteveel, Charlotte Schleiffert, Sebastiaan Schlicher, Simon Schrikker, Roland Sohier, Stang Gubbels, Koen Taselaar en Reinoud van Vught.
Ik ben ongelofelijk blij dat al deze mensen hun medewerking hebben toegezegd De eerste ontwerpen voor vlaggen komen binnen en de contouren van de beeldententoonstelling worden scherper. En ik durf te beloven dat het een bijzonder feest wordt op de Avenue Concordia.”
Olphaert den Otter (curator “Arte Concordia”)

Stichting Arte Concordia
Algehele leiding: Cora Moret
In samenwerking met CBK Rotterdam
Gesponsord door Bingham
zie: Arte Concordia(2)

One thought on “Arte Concordia(1)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *