Jubileum

Foto’s hierboven:
* Bij waterval Genua, Viletta di Negro 2007
* Bij waterval Surlej, bij Sils Maria 1984
* Waterval, Sgelare (2) 2009 in atelier

Het is precies 30 jaar geleden dat ik begon met Nietzsche lezen en -met citaten onder de arm- de plekken te bewandelen waar Nietzsche woonde en werkte. Na een daadwerkelijke ving meestal de denkbeeldige, de getekende of geschilderde reis aan. Ik raakte getraind in het opslaan van indrukken die ik ter plekke, soms onbewust, opdeed en die ik later in mijn atelier wist op te roepen. Hoe meer het thema vorderde, des te losser ik raakte van het uitgangspunt, tot de uitputting van het onderwerp erop volgde maar de vaart niet meer te minderen was…

zie: Dagboekachtig
zie: Dooiwind
zie: Nagelaten fragmenten
zie: inleving
zie: Salita delle Battistine 8
zie: Paper Logweb
zie: Marie Baumgartner (1)
zie: Il faut méditerraniser

( en dit is het HONDERDSTE berichtje op mijn weblog!)

8 thoughts on “Jubileum”

 1. Zojuist bekeek ik je weblog en ontdekte dat je vandaag een jubileum
  viert. Onze gelukwensen!!!

  Wij genieten stilletjes mee van al jouw mooie ontwerpen etc.
  The grasse is prachtig!! De kleuren.

  Vandaag zag ik in kunstuur een kunstenares die bezig was te schrijven
  met een pen aan een slang waarin ??? ik weet het niet meer, maar ik ga
  beslist de herhaling zien, het boeide me zo!!Daarna ging het in een oven
  maar ik zag weinig van het resultaat. Dus nog beter kijken de volgende
  keer.
  Marjolijn, veel inspiratie voor de komende 30 jaren. We kijken er naar uit.Liefs en een kus van ons beiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *