just a drawing(iPad)38 t/m 41

Wilt u zich verzekeren van zomaar een tekening(iPad), af en toe?
Abonneer u GRATIS via: marjolijnvandenassem@me.com
of kijk op Facebook
en/of Twitter: @Omasaurus

zie: 366 Daily Drawings, the movie, by Koen van Tongeren
zie: just a drawing…(iPad) 1 t/m 14
zie: just a drawing…(iPad) 15 t/m 29
zie: just a drawing…(iPad) 30 t/m 37

TRY a FREE subscription to “just a drawing…(iPad)” (occasionally)?
Mail to: marjolijnvandenassem@me.com
zie: Daily Drawing(the end)

6 thoughts on “just a drawing(iPad)38 t/m 41”

 1. Lieve marjolijn, ik vind je tekeningen prachtig en ook vaak geestig. Je ‘handschrift’ is zo mooi en herkenbaar. Maar nu…….ik héb geen I pad. Oh nee, i Pad. Of nee: iPad. Ik heb alleen maar gewoon een computer en verder niks. Je tekeningen komen wel op je site he? En wat ga je doen met je verzamelde tekeningen? Alle goeds, prachtig je werk! Liefs, Dorine.

  1. Ik zal je met plezier toevoegen aan de lijst “abonnementhouders”, Dorine! Ik máák de tekeningen op mijn iPad, maar je hoeft er geen te hébben om ze te ontvangen, je krijgt de iPad-drawings per mail.
   Ik maak de iPad-tekeningen nog maar sporadisch en meestal op reis, des te groter is hopelijk de verrassing bij de ontvangers.
   DANK je wel voor je complimenten en voor het volgen van mijn blog!
   Liefs,
   Marjolijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *